Download Lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati MP3

Download Lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati .mp3

Happy Asmara – Tetep Ning Ati mp3 download

Release Date: 05 May 2020

Download lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati bisa kamu lihat di tabel bawah.

Deskripsi:

Title: Tetep Ning Ati
Artist: Happy Asmara
Album: Happy Asmara single 2020 terbaru – Single
Genre: indo
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 128 kb/s, stereo, s16p, 44100 Hz

Lirik Happy Asmara – Tetep Ning Ati

banyu tibo seko langit
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
sing neng atiku ra bakal iso ilang
senadyan kowe ngelarani aku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu neng aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati

aku tansah kelingan janjimu neng aku
ra bakal lungo ninggal crito loro
tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasane uripku


 
 
saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu neng aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati
nganti mati kowe tetep neng ati
nganti mati kowe tetep neng ati

Tags : Happy Asmara - Tetep Neng Ati

Sumber Lagu: Happy Asmara – Tetep Ning Ati
Keyword: Download Happy Asmara – Tetep Ning Ati Mp3 ilkpop matikiri walkpop, Lirik lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati lagu123 wapka waptrick, download lagu Happy Asmara – Tetep Ning Ati stafaband uyeshare gudang lagu

Home